Tietosuojakäytäntö

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme Peopleandpetsair Website Review on vierailijoidemme tietosuoja. Tämä tietosuojakäytäntöasiakirja sisältää erilaisia tietoja, joita Peopleandpetsair Website Review kerää ja tallentaa ja kuinka käytämme niitä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintaamme ja koskee verkkosivustomme vierailijoita niiden tietojen osalta, joita he jakavat ja/tai keräävät sovelluksessa Peopleandpetsair Website Review. Tämä käytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, jotka sinua pyydetään antamaan, tarvitaan palvelun tarjoamiseen, ja ne on tallennettu turvallisesti, tai yhteydenottolomakkeen tapauksessa niitä ei tallenneta ollenkaan.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja eri tavoilla, mukaan lukien:

  • Tarjoaa, käyttää ja ylläpitää verkkosivustoamme
  • Paranna, personoi ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi, miten käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja
  • Kommunikoida kanssasi joko suoraan tai kumppanimme kautta, myös asiakaspalvelua varten, tarjotaksemme sinulle päivityksiä ja muita verkkosivustoon liittyviä tietoja sekä markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksia varten.
  • Etsi ja estä petokset

Lokitiedostot

Peopleandpetsair Website Review noudattaa lokitiedostojen normaalia käyttöä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät tämän ja osan hosting-palvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämiä tietoja ovat IP-osoitteet, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), päivämäärä- ja aikaleima, viittaus-/poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrä. Näitä ei ole linkitetty mihinkään tietoihin, jotka ovat henkilökohtaisesti tunnistettavissa. Tietojen tarkoitus on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin verkkosivustot, Peopleandpetsair Website Review käyttää evästeitä. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien vierailijoiden mieltymykset ja verkkosivuston sivut, joilla vierailija on käynyt tai vieraili. Tietoja käytetään optimoimaan käyttäjien käyttökokemusta mukauttamalla verkkosivumme sisältöä vierailijoiden selaintyypin ja/tai muiden tietojen perusteella.

DoubleClick DART -eväste

Google on yksi sivustomme kolmannen osapuolen toimittajista. Se käyttää myös evästeitä, jotka tunnetaan nimellä DART-evästeet, mainosten näyttämiseksi sivustomme vierailijoille heidän vierailunsa perusteella www.website.com ja muilla Internetin sivustoilla. Vierailijat voivat kuitenkin kieltäytyä DART-evästeiden käytöstä vierailemalla Googlen mainosten ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä seuraavassa URL-osoitteessa – https://policies.google.com/technologies/ads.

Jotkut sivustomme mainostajat voivat käyttää evästeitä ja jäljitteitä. Mainoskumppanimme on lueteltu alla. Jokaisella mainoskumppanillamme on oma tietosuojakäytäntönsä käyttäjätietoja koskeville käytännöilleen. Pääsyn helpottamiseksi olemme linkittäneet alla heidän tietosuojakäytäntöihinsä.

Mainoskumppanien tietosuojakäytännöt

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät teknologioita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä, joita käytetään niiden vastaavissa mainoksissa ja linkeissä, jotka näkyvät sovelluksessa Peopleandpetsair Website Review ja jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimeen. He saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään heidän mainoskampanjoidensa tehokkuuden mittaamiseen ja/tai vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisällön personointiin.

Huomaa, että Peopleandpetsair Website Review ei voi hallita näitä kolmannen osapuolen mainostajien käyttämiä evästeitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt

Peopleandpetsair Website Review Tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme tutustumaan näiden kolmannen osapuolen mainospalvelimien tietosuojakäytäntöihin saadaksesi tarkempia tietoja.

Voit poistaa evästeet käytöstä yksittäisten selainasetusten kautta. Tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla löydät selaimien vastaavilta verkkosivustoilta. Mitä evästeet ovat?

CCPA:n tietosuojakäytäntö (älä myy henkilötietojani)

CCPA:n mukaan Kalifornian kuluttajilla on muun muassa seuraavat oikeudet:

  • Pyydä kuluttajan henkilötietoja keräävää yritystä paljastamaan luokat ja tietyt henkilötiedot, joita yritys on kerännyt kuluttajista.
  • Pyydä yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät kuluttajaa koskevat henkilötiedot.
  • Pyydä, että yritys, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.
  • Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR:n tietosuojakäytäntö (tietosuojaoikeudet)

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

  • Käyttöoikeus – Sinulla on oikeus pyytää kopiot henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.
  • Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää korjaamaan kaikki tiedot, jotka uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tiedot, joiden uskot olevan puutteellisia.
  • Poistamisoikeus – Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin edellytyksin.
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin edellytyksin.
  • Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyin edellytyksin.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.
  • Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lasten suojan lisääminen Internetiä käytettäessä. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja/tai seuraamaan ja ohjaamaan heidän verkkotoimintaansa.

Peopleandpetsair Website Review ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot, että lapsesi on antanut tällaisia tietoja verkkosivustollamme, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä välittömästi, niin teemme tehtävämme. tehdä parhaamme poistaaksemme tällaiset tiedot viipymättä rekisteristämme.